Ik draag graag mijn steentje bij!

Er zijn heel veel goede doelen die wij op welke manier dan ook kunnen steunen en ieder doet dat op een eigen manier. Ik draag hier ook graag aan bij. Ik zet mij structureel in voor een aantal goede doelen en doe dat door als vrijwilliger de evenementen die zij organiseren vast te leggen.

Voor de kite4lifefoundation leg ik de evenementen vast die zij organiseren. Een paar keer per jaar doe ik hier verslag van op deze pagina. 

Wil je meer weten over kite4life of wil je graag een keer deelnemen aan een event, kijk vooral even op de site https://kite4lifefoundation.org/

2023 Wijk aan Zee

Wederom een zonovergoten dag met wind. Wat was dit weer een fantastisch dag 🌞❤

Kite4kids event

13 Mei 2023, BLOW- Zandmotor 

2022

Kite4kids event

Ieder kind heeft recht op een normaal leven. En op dit soort dagen vergeten ze even alle minder leuke momenten.

Voor alle deelnemers en mensen van de organisatie, die een leuke herinnering willen van deze geweldige dag, kan je hier nog even de foto’s bekijken. Zou je graag een foto in groot formaat willen ( Hi resolutie )  dan kan je het beste mij een email sturen, waarin je aangeeft welke nummer je graag zou willen hebben. 

Een ander geweldige organisatie waar ik mij graag voor inzet is de Nederlandse hartstichting.

Baanbrekend onderzoek

Volgens directeur Hans Snijder van de Hartstichting is Hoek tot Helder één van de belangrijkste evenementen voor de Hartstichting. “Het is op voorhand al het meest opwindende event van de Hartstichting”, aldus Snijder. “Hulde aan al die deelnemers die deze ongelooflijk zware tocht aandurven. Dankzij hun prestatie kunnen we als Hartstichting een grote slag maken om baanbrekend onderzoek te financieren om hart- en vaatziekten sneller en beter te behandelen.”

HoektotHelder 2022

< terug naar pagina

© Copyright 2023 John Nobbe Fotografie. 

Scroll naar boven