Mijn naam is John Nobbe

Professioneel fotograaf

Hallo! Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Ik zal me even voorstellen. Ik ben John, woon met mijn gezin in Den Haag, ben sportief, reis graag en fotografeer al vele jaren. Mijn passie voor fotografie is ontstaan tijdens het reizen en het vastleggen van verschillende landen en culturen. Beelden zeggen vaak zoveel meer dan woorden. Het kunnen terugzien van mijn foto’s van alles wat ik heb gedaan en doe, is voor mij van grote waarde. Ik heb daarom van mijn hobby mijn beroep gemaakt en doe dit nog steeds met veel passie, energie en plezier! 

Ik ben begonnen als bedrijfsfotograaf en heb mij gedurende de jaren ontwikkeld tot een professioneel fotograaf op diverse vlakken. Zo draag ik graag bij aan het opbouwen of updaten van persoonlijke portfolio’s, leg ik sportwedstrijden die voor jou belangrijk zijn vast en heb ik mij gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Met het vastleggen van persoonlijke gebeurtenissen draag ik bij aan jouw herinneringen. 

In alles wat ik doe en fotografeer, richt ik mij op de details. Het vastleggen van de dienst of het product dat jou of jouw bedrijf succesvol maakt. Dat ene belangrijke moment in de wedstrijd. De herinnering aan een dierbare en een dierbaar moment. 

Dat ene moment leg ik ook graag vast voor een aantal goede doelen. De lach op een gezicht van een kind, die even vergeet dat het ziek is. Vrijwilligers die zich inzetten om geld in te zamelen voor een onderzoek. Vrijwilligers die de evenementen verzorgen. Ik vind het enorm waardevol hier met mijn eigen passie aan bij te kunnen dragen!

 

© Copyright 2023 John Nobbe Fotografie. 

Scroll naar boven