Hallo! Wat leuk dat je mijn site bezoekt! Ik zal me even voorstellen. Ik ben John, woon met mijn gezin in Den Haag, ben sportief, reis graag en fotografeer al vele jaren.

Tijdens het reizen is mijn passie voor fotografie ontstaan. Ik zie het als een uitdaging om de verschillende culturen, mensen, landschappen en architectuur op een mooie en unieke manier vast te leggen. Om van mijn passie mijn werk te maken, heb ik de Fotovakschool gevolgd en blijf ik mijzelf door ontwikkelen door regelmatig thematische cursussen te volgen. Ik draag mijn camera altijd bij me, zodat ik spontane momenten niet mis!

Ik richt mij vooral op het maken van portretfoto’s, bedrijfsfotografie en architectuur. Hierbij focus ik op de sfeer en het vastleggen van de juiste details. Details die jou, je bedrijf of het gebouw uniek maken. Details die vertellen waar het om gaat.
Wie een mooie portretfoto wil of een serie portretfoto’s is bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor, dat je jouw eigen uitstraling en unieke eigenschappen terugziet in de foto’s. Geheel ontspannen en zo spontaan mogelijk! Niet alleen de foto, maar de hele shoot moet een leuke belevenis zijn! Dit doe ik zowel zakelijk als privé, in de studio of op locatie.

Afhankelijk van het doel van de foto(‘s) kiezen we de locatie en de manier waarop je op de foto komt. Een reportage van je gezin, een mode reportage, gewoon een mooie foto van en voor jezelf of een smoelenboek voor het personaliseren van je website van je bedrijf? Ik denk graag met je mee over jouw perfecte plaatje(s)!

Wil je jouw bedrijf op een originele manier in beeld brengen? Ook dan kom ik graag langs! Beelden zeggen meer dan soms de vele woorden. Met mooie foto’s van producten of diensten breng ik de sfeer van je bedrijf in beeld. De foto’s vertellen wat jij jouw klanten biedt.
Naast mijn passie voor fotografie sport ik zelf graag. Het maken van een reportage van sportevenementen of het vastleggen van een belangrijke wedstrijd doe ik dan ook met veel plezier! Ook hier richt ik mij op de details, het vastleggen van dat ene belangrijke moment dat de wedstrijd of het evenement maakt!

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op en we bespreken jouw wensen en ideeën om tot de mooiste resultaten te kunnen komen. Tot snel!

Volg me ook op Social Media

Copyright 2021 John Nobbe Fotografie